Actes

’65 de poesia’, vida literària del poeta Miquel-Lluís Muntané

Una sala plena va acollir el passat 15 de juny la presentació de ’65 de poesia’, documental sobre la vida literària de l’escriptor, poeta i dramaturg Miquel-Lluís Muntané. La peça audiovisual ha estat produïda pel director de cinema Ignasi P. Ferré en motiu del 65è aniversari del poeta.

El documental compta amb la participació de nombrosos amics i amigues de Muntané que parlen de la seva obra i reciten poemes d’obres seves com ara Migdia a l’Obrador, Qualitats de la fusta o Horas tangentes.

Carles Duarte i Ignasi P. Ferré van acompanyar el poeta a la presentació del documental sobre la seva trajectòria literària.

La presentació del documental va anar a càrrec del poeta i lingüista Carles Duarte, amic personal de Miquel-Lluís Muntané, i del mateix director del documental, Ignasi P. Ferré. Duarte va comentar que “Miquel-Lluís dignifica la cultura del nostre país i aquest documental reflecteix exactament com és ell i la seva obra”. Ferré, per la seva part, va destacar que el vídeo “és un documental d’uns amics parlant del seu amic, que també e´s amic meu. Cadascuna de les intervencions tenen l’encant d’haver-se rodat en condicions diferents i això li aporta un cert encant a la peça”.